Пловдивчанка сред опашка от 2000 души: Летище "София" е само кръчми и магазини

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:09
4787
Опашки на летище София и пътници с изпуснати полети. За това алармира бившият депутат от Пловдив Мария Капон в социалните мрежи. Каква е причината - лоша организация или пристигане на пътниците в последните минути?

"Летище София е само кръчми и магазини (за тях друг път ще пиша), вместо услуги за пътниците. Сутринта опашка от 2000 човека и въпреки, че бяхме с повече от 2 часа по-рано се оказа, че самолетът излетя без голяма част от пътниците. За капак и не всички багажи бяха свалени. Правим обща жалба.

На огромната опашка, както се казва, нали сме “въздушен Шенген", работеха само 3 дигитални скенера на входа. После огромна опашка на проверките и така, пристигаш 15 мин преди полета, задъхан, потен и изнервен за да ти кажат, че не знаят кой е отговорен. Ами един е, безумният концесионер, който вместо да оправя подходите се занимава да ти удължи пътя през поредния магазин, продава слотове за излитания по едно и също време, без да осигури подходи за пътници. В тази държава Кой се интересува от достойнството на хората? Никой.

"Важно е опашки да има и мачкане. И накрая, ако срещнеш учтив персонал ще се окаже, че си късметлия. След редица: не знаем, не отговаряме, не разбрахте ли, че не е наша работа се намери едно момиче поне да каже, че следващият полет е на 7 (тук вече се смея) и за багажа някъде ще трябва да го търсиш в Мадрид, защото те информация през системата нямат.

Извод: пътувайте единствено и само с Луфтханза и групата им, ако искате да сте обслужени. Всичко друго е тотална щета. Хем отдавна спазвам този принцип, и все се подлъгвам сама да си взема директен полет за удобство.", пише още тя.

Според нея летището трябва да предвиди колко слота може да продаде, защото когато продаде в едни часови зони толкова много полети, става натрупване на пътникопоток.

"Хората се ядосват на превозвача, но той не е виновен. Той търпи наказания, ако не отлети в определено време. Всичко е въпрос на организация. Хората трябва просто да ходят по-рано на летището. Летище "София" пък трябва да си оправи отношенията с превозвачите и с лакомията, по която се опитва да продава слотовете по едно и също време", допълва пред NOVA Капон.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР Пловдив потвърди убийството на 48-годишен мъж
Бързат с покрива на Концертна зала преди дъждовете
Пловдивчанин: МВР явно са в тих неделен следобеден сън
Заемът за стадион "Локомотив" ще се гледа на обществено обсъждане...
Даваме шестцифрена сума за паркоматите в града
Община Пловдив подготвя мащабен ремонт за 14,2 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).