Използвана е българска закваска без гентични промени. "Закваската е от подбрани млечно-кисели бактерии, придаващи характерния вкус и аромат на едно хубаво българско кисело мляко." - допълва г-жа Михайлова. И наистина вкусът на новата Фибела 3,6% по БДС е лек и освежащ и сякаш ни напомня, че от поколения българите наричат този дар на природата кисело мляко. Българската закваска гарантира и висока концентрация на живи бактери лактобацилус булгарикус - нещо, което прави родното кисело мляко уникално и прочуто със своите ползи за организма.
"Гордеем се, че с Фибела 3,6% по БДС предлагаме качествен млечен продукт с истински вкус на българско кисело мляко" подчертава Кинка Михайлова. "Вярвяме, че той ще допадне и на пловдивските потребители".
платен репортаж