Пловдивски кмет постави пейка "Счупи - купи"

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (2)
20:33 / 27.06.2023
10801
Кметът на район "Тракия" Костадин Димитров сподели за интересен казус, който преживял наскоро, след като е поставил антипаркинг колчета. За това съобщи самият той във фейсбук профила си, видя Plovdiv24.bg. Ето какво сподели той:

"Има какво да желаем още от съдебната система. Още повече от тази, касаеща дребните повреди на общинската, нашата общата собственост. Много често и виновните са готови да понесат наказанието, и обществото го иска, но създадените нормативни уредби не позволяват желания от нас резултат. Случката е следната:

Тук, в социалната мрежа, ми сигнализирахте за нерегламентирано паркиране на алеята до Томов плаза. След като получихме желаните от нас средства за ограничаване на колите по пешеходната зона и зелените площи, ги поставихме.

Учудване бе за мен, че няма и 2 часа след това едно от антипаркинг колчетата бе извадено и хвърлено в тревата. Поставените наблизо камери ни помогнаха да разпознаем нарушителя. По негово съгласие, след като е нарушил реда и с негови средства бе закупена пейка, която ще служи в полза на всеки от нас. На пейката поставихме табела “Счупи-купи".

Мисля така всички ще са спокойни.

Иначе, говорейки за пейки, получихме чаканите бройки и тези дни ще започнем да ви ги предаваме, за да има приятни разговори пред блока, а аз ще се отбия да видя как сте ги поставили."

Интересното е, че дарилият пейката е подписан като: От бутнал колче.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
ДПС-Ново начало подкрепи иновациите в сектор "Образование" на сем...
Над 30 свидетели са разпитани за инцидента със самолет край "Граф...
Вече има окончателно решение за доктора, убил Жоро Плъха в Пловди...
Прокуратурата в Пловдив разпитва експерти от Министерството на ку...
Асфалтират един от най-продължително ремонтираните булеварди, зат...
Пловдивски криминалисти задържаха двама в момент на наркосделка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).