Пловдивски педагози спечелиха първите места на национална конференция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:12 / 27.03.2013
4034
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "ЯНЕ САНДАНСКИ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
От 22 до 24 март във Варна се проведе четвъртата пролетна национална конференция "Мотивацията в работата на учителя", организирана от център за обучение, консултации и тренинг ZS Консулт, Дружеството на психолозите в България, РИО Варна, под патронажа на областния управител на област Варна Коста Базитов. Гости на форума бяха заместник-министърът на образованието, младежта и науката Мариана Банчева, началникът на РИО Варна Антоанета Хинева, областният управител на област Варна Коста Базитов

Конференцията имаше за цел да бъдат събрани и представени актуални изследвания и добри практики, свързани с мотивацията в работата на учителя:

Докладите и научните съобщения бяха разпределени в 2 секции: 

І. "Мотивацията в работата на учителя в детската градина и началния етап на образование"
ІІ. "Мотивацията в работата на учителя в прогимназиалния и гимназиален етап на образование; организационно-административен аспект на темата".

По регламент докладът с най-голям принос по темата и този, отразяващ добра практика от най-голям интерес получава специалната награда "Златно зърно" .

Област Пловдив за пореден път доказа, че има мотивирани, отговорни и всеотдайни педагози. На конференцията бяха представени три доклада от пловдивски училища и двата от тях бяха отличени. 

Специалната награда "Златно зърно" за най-голям принос по темата бе присъдена на Маргарита Бозова, директор на ОУ "Яне Сандански" и Татяна Петрова, помощник-директор, за доклада им на тема "Мотивация на учителите за непрекъснато професионално развитие и участие в промените чрез планиране и реализиране на квалификационната дейност в училище".

В първа секция наградата "Златно зърно" за добра практика от най-голям интерес беше спечелена от Таня Делякова, старши учител начален етап в СОУ "Св.Св. Кирил и Методий" с доклад "Йога в клас - игра и забавление или инструмент за мотивация".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
БМВ излетя от кръстовище в Пловдив - няма ни шофьор, ни номера
Днес спират движението по част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Демонстрации на американски автомобили в Пловдив учат как да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).