Пловдивският окръжен съд осъди по бързата процедура крадец с 6 предишни присъди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:59 / 09.06.2005
687
Пловдивският окръжен съд осъди по бързото производство само след едно съдебно заседание на пет години лишаване от за грабеж Митко Шишков /22 г./. Той е признат за виновен в това, че на 05.06.2005 г. в гр. Пловдив при условията на опасен рецидив е отнел чужда движима вещ – златна гривна на стойност 238 лв. от владението на Венцислав Д., като е употребил затова сила.
Подсъдимият е осъждан досега 6 пъти за кражби и грабежи, като 5 от тях е извършил като непълнолетен.
На 05.06.2005 г. около 03,30 часа пострадалия Венцислав Д. след като се бил почерпил с алкохол в заведение, отишъл с такси на Централна гара. Там била Сеферина З. заедно със Шишков. Венцислав Д. й предложил да правят секс срещу сумата от 7 лв. и тя се съгласила. Отишли в района на нестопанисваната сграда на Транспортна болница, където осъществили полов акт. Заедно с тях тръгнал и Шишков. В един момент се приближил до Венцислав Д. и му издърпал със сила златната гривна, която носел на ръката си и побягнал. Побягнала и Сеферина З., но пострадалият успял да я настигне и задържи, след което се обадил на тел.166 в полицията. На мястото пристигал автопатрул от ІІ РПУ. От Сеферина З. разбрали имената на подсъдимия. Докато разговаряли, се появил Шишков и предал доброволно гривната на полицаите.
В съдебното заседание на подсъдимия беше взета мярка за неотклонение “Задържане под стража“. Наказанието ще се изтърпява при първоначален строг режим. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15 дневен срок пред Апелативния съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).