Пловдивският окръжен съд задържа мъж и момче, обрали стопаджия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:16 / 16.01.2005
2097
Дежурният съдия в Пловдивският окръжен съд наложи мярка за неотклонение “Ззадържане под стража” на Атанас Р. (30 г.) и на непълнолетния Николай З. (15 г.), съобщи пресцентърът на Съдебната палата. Двамата са обвинени в това, че на 10 януари 2005 год. на автомагистрала “Тракия” в района на с. Белозем са извършили грабеж на дрехи и лични вещи на обща стойност 200 лв. от Тихомир Д. (30 г.) от гр. Варна.
Пострадалият пътувал на автостоп в “БМВ”, управляван от непълнолетния Николай З. След като приближили разклона на с. Белозем, обвиняемите спрели автомобила и със сила и заплахи му взели връхните дрехи, ръчния багаж и мобилния телефон. След това го оставили на автомагистралата и си тръгнали. Тихомир Д. успял да стигне до близката бензиностанция и уведомил органите на полицията. Оперативна група заловила Николай З. и в дома му в с. Белозем били открити отнетите вещи. По-късно бил задържан и Атанас Р., който до сега е осъждан пет пъти за кражби.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив
Обявиха конкурс за шеф на Транспортна болница в Пловдив
Близките на загиналия моторист Недялко Бакалски искат справедливо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).