Пловдивският панаир: 10 тематични изложби тази есен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:08 / 10.09.2004
991
Рекордните 2747 фирми са се записали за участие в Международния технически панаир, който ще се проведе от 27 септември до 2 октомври в Пловдив. От тях 1137 са български и 1610 – чуждестранни. Технически и технологични постижения ще покажат компании от 42 държави. Ще видим експозиции на фирми от повечето европейски държави, като за пръв път с официално участие ще се представи Испания. САЩ, Канада, Бразилия, Китай, Малайзия, Нова Зеландия, ОАЕ, Китай, Република Корея, ЮАР и Япония са представителите на останалите континенти. Най-мащабни от 11-те национални експозиции са на Чехия, която е страна-партньор, и Италия. С най-много фирми участва Германия – 430, италианските са 326, чешките – 119, 79 са от САЩ, 72 – от Турция.
За пръв път на панаира ще бъдат обособени 10 специализирани изложби в областите информационни технологии, софтуер, електроника и електротехника, транспорт и автосервизно оборудване, машиностроене, строителство и архитектура, енергетика и екология, автомобилен салон, пожарна и аварийна безопасност, химическа индустрия. Най-широко застъпено е машиностроенето с акцент върху машини за хранително-вкусовата промишленост и селскостопанска техника. Ще видим и богата гама строителна техника и механизация, строителни материали и готови елементи. В автомобилния салон своите постижения ще покажат 30 водещи автомобилни компании, сред които Ауди, БМВ, Мерцедес, Шевролет, Крайслер, Пежо, Джип, Волво и др. На открити площи ще се разположат подемно-транспортна техника, оборудване и продукти за бензиностанции, автосервизно оборудване.

Билетите за вход ще бъдат по 5 лв., ще се продават и карти за единични или многократни посещения по 4 и 7 лв.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).