Пловдивското ВМРО ще се срещне с ръководството на EVN

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:38 / 04.12.2006
1461
Областното ръководство на ВМРО Пловдив ще се срещне днес с ръководството на EVN, в лицето на Стефан Шишковиц, изпълнителен директор на българския филиал на австрийската компания, съобщи Агенция “Фокус”. От страна ВМРО ще присъстват Илко Илиев- председател на Областен комитет на ВМРО – Пловдив, председателят на групата на ВМРО в местния парламент Камен Шишманов и Славчо Атанасов, кмет на район "Тракия".

Областната структура на ВМРО в Пловдив поведе миналия месец пловдивчани на масови протести срещу политиката на непрозрачност на дружеството при формирането на сметките за изразходваната енергия. На протестен митинг се събраха над 3000 граждани от цяла южна България. Сега от ВМРО очакват да бъде оповестен размерът на неизплатените сметки за ток в квартал "Столипиново" и EVN да представи публично приватизационния договор на дружеството.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).