Почернена майка от Пловдив: Съдия Гьонева пусна на свобода и убиеца на сина ми

Автор: Гено Петров
Коментари (2)
22:17 / 11.08.2023
13986
"Съдия Татяна Гьонева Коева, която пусна на свобода Георги Николаев, който наряза с макетно ножче 18-годишната Дебора от Стара Загора , пусна и убиеца на сина ми“. Това разказа в социалните мрежи почернената майка Мариела Николова.

Тя губи сина си Николай Николов, известен в Пловдив като NI.со, на 29 юни 2018 г. при катастрофа на прохода Хаинбоаз при с. Пчелиново. С него е пътувал и друг музикант Павел Дюлгерски от Раковски, който почива от раните си четири месеца по-късно. Двамата музиканти са пътували за участие в Русе.

"Съдия Татяна Гьонева Коева - този мазно засмян гьонсурат, който пусна с условна присъда човека, причинил катастрофа, в която бяха отнети животите на двама талантливи музиканти. Тя освободи турския шофьор и обясни решението си с аргумент , че "присъдата не е само за наказание, а е и мисъл и грижа за тези, които продължават живота си.

"Отвратена съм от червивото правосъдие в България и от поредното гнусно решение на тази женица- да пусне на улицата изверг, нанесъл с такава жестокост нечовешка гавра и физическа болка на 18- годишно момиче, осмелило се да предизвика недоволството му".

"Извергите, които убиват с автомобилите си деца и ги режат с макетни ножчета, се разхождат на свобода. А всички ние с бездействието си позволяваме олигофренията да процъфтява необезпокоявана! И това ще бъде така, докато не се приемат закони, които гарантират незабавни и безусловни наказания за престъпници, джигити и всякакви маргинали, които безчинстват по пътищата, улиците и домовете ни. Камбаната всеки ден бие за твое дете, Българийо!", допълва почернената майка в своя пост във фейсбук.

За катастрофата е обвинен турският тираджия Мехмет Калиман. 5 години той се укрива от българското правосъдие. Все пак е задържан през февруари тази година на влизане на територията на България. На 19 май Окръжният съд в Стара Загора го  призна за виновен, но осъди условно турския тираджия. 

В мотивите на съда в Стара Загора се казва, че и двамата водачи са виновни за катастрофата и са превишили скоростта два пъти над допустимото. Турският шофьор е признал вината си, поискал е делото да се води по съкратената процедура и така по закон е получил 1/3 по-ниско наказание от предвиденото в закона. Съдът е взел под внимание и чистото му съдебно минало.

Виж коментарите (2)

Още по темата (13):
08.02.2024 Посочиха с каква скорост са се движели загиналите пловдивски музиканти
23.01.2024 Адвокат поиска ефективна присъда заради смърт на пътя
22.01.2024 Адвокат поиска условна присъда за причиняване на смърт по непредпазливост на пловдивските музиканти
22.01.2024 Говори майката на загинал пловдивски музикант
12.12.2023 Турчинът, убил двама пловдивски музиканти, се изгаври с правосъдието ни
10.12.2023 БГ правосъдие: Турският тираджия, убил двама пловдивски музиканти, е на
свобода
Още новини от Новини от Пловдив:
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
Ефективна присъда за шофьора, блъснал фатално заместник-директорк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).