ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Почина момчето, шофирало колата от тежкото ПТП снощи в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:51 / 28.08.2024Коментари (42)60671
20-годишен младеж е загинал след тежката катастрофа в Пловдив снощи. Сигналът за инцидента е подаден на тел 112 малко след 22 часа.

Младият мъж, който има само година и половина стаж зад волана, е самокатастрофирал. Заради високата скорост, с която е карал, автомобилът се е забил в стълб под Коматевския надлез и буквално се е усукал около него. Автомобилът е бил смачкан до неузнаваемост.

Наложило се е тежка техника от пожарната да реже колата, за да извадят шофьора. Той е пътувал сам. Откаран е в болница в изключително тежко състояние. Въпреки усилията на лекарите, час и половина по-късно е починал.

По случая е образувано досъдебно производство. Към момента няма данни дали преди инцидента шофьорът е употребил алкохол и наркотици.



Още по темата: общо новини по темата: 5
28.08.2024 »
28.08.2024 »
28.08.2024 »
28.08.2024 »
27.08.2024 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Съболезнования на близките,никой човек не заслужава да погребе детето си.Но отново сбъркана държава,отново млад човек.МВР спи по-късните часове,а дебне да избие новите камери по места където дали ще караш с 50 или 80 няма кой знае какво значение,даже ако караш с ограничението си опасност на пътя.Ама това са спуснати нареждания,полицаите имат шефове,които имат шефове и така.На никой не му пука вече"ще крадем сега,защото живеем сега,другите да му мислят".Аз си мисля,че нито родителите,нито колите са виновни,просто няма контрол.А когато си на 20 и няма контрол се врязваш с 100 км/ч в някой стълб,ето това е истината.Няма значение майка ти и баща ти ще те бият ли,ще те глезят ли,дали караш кола за 1000 лв или за 100 000,ако не те е респектирал господин полицай и ако нямаш респект като цяло към МВР или към съдебната власт няма как да стане.А днешните деца нямат.Нямат защото виждат как една направена госпожица се оправдава с настинка,как актьори,певци и прочие доволно почерпени им се разминава.Това е истината,по строги наказания трябва,акции,стационарни камери,патрули по магистралата,иначе ще има яко естествен подбор...
+1
 
 
Бог да го прости...добре , че сам си е отишъл, защото това е бил потенциален убиец , колкото и гадно да звучи... Видиш ли татуирани , брадясали в тая възраст, бягай далече , всичко е за горене, няма един нормален от тях...
+3
 
 
Стига негативизъм, погледнете позитивно - той повече НЯМА да прави така и не е взел никой със себе си! Един убиец по-малко, без невинни жертви - мисля, че е по-добре от останалите варианти, нали?
0
 
 
Тоя кош, ако беше с 2000 лв данък заради възрастта си, младежът нямаше да може да си го позволи и щеше да е жив. Данъците за стари коли спасяват живот по много начини
+4
 
 
Уважаеми родители на новоизлюпени шофьори....продължавайте да им купувате бмв-та, за да видят колко добри родители сте. Продължавайте да не обръщате внимание на това с какви ценности растат децата ви. Това е сигурен начин после да кичите изкуствени цветя и некролози по стълбовете в града и по пътищата. Кръвта на децата ви евтина ли ви се вижда,за да продължавате да сте толкова нехайни...
+6
 
 
Цялата чалга култура ,която възпитава децата ни повтраря,че да спазваш законите е нещо лошо и трябва всеки ден да ги нарушаваш докато се пребиеш.Е какво да очакваме после.
+3
 
 
Предлагам да забранят БМВ да се кара от под 30 години.90 % от катастрофите стават все с БМВ-нца.
+4
 
 
Закон има, контролни органи има, но не е това проблема. Възпитание, култура, респект пред закон, общество и държава няма.Да спазваш правилата не е слабост, а самосъзнание и отговорност. Не са научени, че да уважаваш, да бъдеш разумен и да живееш по правила е начин на живот опазваш тебе и околните, гарантираш правата на всеки. най отговорни са семейството и учителите.Ако при тези места нещата куцат това е резултата.
+4
 
 
Да е така смачкана колата е карал с минимум 150. Чиста безотговорност, вероятно е бил дрогиран може и пиян. За жалост вече дори и няма значение...а в колата са били двама не само той според други медии.
+2
 
 
Няколко часа по-рано близо до мястото на инцидента един катаджия ми направи забележка, че да возя детето си с колело по тротоара е много опасно и безотговорно спрямо липсващите пешеходци. А само да беше направил забележка на въпросния новоизлюпен пилот, че да лети ниско с БМВ е опасно и безотговорно ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Избори в САЩ
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Първият учебен ден
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: