Почистват парковите пространства край Гребната база в неделя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:11 / 09.09.2011
1441
Национална скаутска организация на България и Зелени Балкани имат удоволствието отново да Ви поканят да участвате в почистването на парковите пространства в района на парк "Отдих и култура" край Гребната база в Пловдив.

Инициативата ще се осъществи в партньорство със сдружение "Гражданско общество", с любезното съдействие на "Община Пловдив", в лицето на г-н Георги Титюков - заместник-кмет "Спорт, младежка политика и обществен ред и сигурност" и екипа на дирекция "Спорт и младежка политика".

Мероприятието ще се състои на 11.09.2011г., неделя, от 10:00ч., като сборният пункт този път е на централните трибуни на гребния канал (в източната част на канала):

Събитието е част от серията мероприятия организирани по повод европейската година на доброволчеството. Друг мотив почистването да се проведе точно на тази дата и това място е фактът, че Пловдив ще е домакин на европейското първенство по гребане, което ще се проведе между 16-ти и 18-ти септември. Поради тази причина текат подготвителни и ремонтни дейности, които от своя страна са негативна предпоставка за замърсяването на района.

Вече доказахме колко сме ефективни когато имаме кауза и е нужно да проявим гражданския си дух. Нека го направим отново!

Мероприятието ще има установена програма и правилник по безопасността, а всички доброволци ще бъдат разделени на оперативни екипи, спрямо естеството на работа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).