Полицай пострада при задържане на буйстващ мъж пред пловдивска дискотека

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:26 / 18.12.2006
1563
Полицай пострада при опит да задържи буйстващ мъж около 2 часа снощи пред бар “Будоар” в Пловдив. Малко преди това 36-годишният Д.Й от София бил изведен от заведението от охраната на бара заради хулиганско поведение. Пияният мъж продължил да буйства на улицата и блъскал паркираните там коли. С крак той успял да счупил предното обзорно стъкло на лек автомобил “Хюндай”. Пристигналите на място полицаи от ІV РПУ направили опит да усмирят Д.Й. Той отказал да се легитимира и при опита да му бъдат сложени белезници ударил единия от служители на реда. Д.Й. е задържан в ареста на полицейското управление за 24 часа и срещу него е образувано бързо полицейско производство. За Д.Й. се знае, че е бил осъждан за хулиганство. Удареният полицай е с пукнато едно ребро и със съмнение за вътрешен кръвоизлив.

Ден преди това пред дискотека “Плазма” непознат младеж е нанесъл побой на 18-годишен пловдивчанин, който е бил приет по спешност в болница със счупена лицева челюст.

Около 4 часа в събота в бар “Папараци” в Пловдив непознати лица са нанесли побой на 25-годишен младеж след възникнал между тях скандал. Пострадалият е бил откаран с контузии в болница, за да му бъдат извършени необходимите изследвания.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).