ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Поликлиника в Пловдив ще бъде ремонтирана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 16.08.2005Коментари (1)950
©
Социалната отговорност и обвързаност на “Каменица” АД с град Пловдив мотивира бързите и конкретни действия за реконструкцията на Диагностично Консултативен Център “Пловдив”. Компанията дарява 25 000 лева за възстановяването на медицинския център.

С дарението за болничното заведение компанията иска да помогне на местното управление да се справи с кризисното положение и да намали опасностите от инфекциозни заболявания, както и заплахите за цялостното здравословно състояние на бедстващите.

В резултат на обилните валежи в периода между 4-ти и 6-ти август 2005 г., паднали в Централна и Южна България и изпускането на значителни водни количества от хидротехническите съоръжения, разположени по водосборния район на р. Марица, са нанесени редица поражения в района на 4-ти километър на града. Сред пострадалите сгради е и Поликлиниката в района, като тук щетите са свързани с апаратурата и ел. инсталациите.

Изпълнителният директор Андреас Зеемюлер осъзнава нуждата от бързи решения на местно ниво, които да подпомогнат бъдещия дълъг процес на възстановяване на инфраструктурата на засегнатите от бедствието райони.

“Каменица” АД обръща особено внимание на спешната нужда от ремонт на обществено-значимите сгради като болници, общежития за временно настаняване и др. Тяхното нормално функциониране е необходимо за намаляване на евентуалните рискове и избягване на бъдещи щети.

Според г-н Зеемюлер, целенасоченото подпомагане на възстановяването на щетите, настъпили в резултат на обилните валежи в страната ще бъде най-ефективната подкрепа, която компаниите в България могат да окажат в бедстващите райони. “Каменица” АД отправя апел към големите фирми за участие в конкретни проекти за реконструкция.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
анонимен
на 16.08.2005 г.
0
 
 
Пациент с направление от личен лекар може да отиде на специалист във всяко ДКЦ.Помогнете на МБАЛ Пловдив да ремонтира Рентгеновото отделение и кухненския сектор.Иначе всичко е "търчи да се лйжем"."Каменица"АД да си даде парите по приоритет за да кажем евала.А наводнено ли е ДКЦ-то което е на 3-я етаж.Или при тях има скъпоструваща апаратура? А отделението по хемодиализа няма ли нужда?Та то беше изнесено по спешност от болницата за да не спира лечението на спешно болните на хемодиализа.Стига вече с тая глупава показност!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Бюджет 2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: