Поредна БДЖ гавра, пътуващи от Пловдив за София останаха без думи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:28 / 11.12.2018
7579
Сутрешният влак от Пловдив за София, който по разписание тръгва в 6.00 часа. е бил отменен тази сутрин точно 4 минути преди да тръгне, разказват гневни пътници. Около 40 души си били купили билети, но вместо пътуване получили информация, че влакът няма да се движи. Било им обяснено, че все пак могат да пътуват със следващия трен за столицата.

Следващият за София обаче потеглил с половин час закъснение. Бързият влак 1622 "Пловдив" по разписание заминава в 7 часа, но тази сутрин тръгнал в 7:30. От БДЖ обясниха пред агенция "Пик", че причина за по-късното тръгване било обединяването на двата състава - на отменения МБВ 494 и БВ 1622, а тренът в 6 часа бил отменен поради закъснение на международния състав, както и липсата на локомотив. Отмененият влак вози директни спални вагони от Истанбул за София, както и седящ вагон за вътрешно съобщение от Свиленград.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Очевидец: Жив късмет е, че никой не уби, накрая се заби в дърво
Една от емблематичните сгради на Пловдив. Познахте ли коя е?
Пловдивчанин: Сигурен съм, че няма друг град в България с такъв п...
Тузарски джип скъса нервите на пловдивчанин
Пловдивчанин към общински служители: Ако аз върша своята работа с...
Крака на човек виснаха от пловдивски автомобил


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).