Поредна подкрепа от UFI за Пловдивския панаир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:33 / 20.06.2006
981
Изразявам радостта си, че участваме като партньор на Международен панаир – Пловдив в Десетото юбилейно издание на Международния конкурс за панаирен плакат, е записано в писмото на Том Бейер – президент UFI, до изпълнителния директор на Пловдивския панаир Йордан Радев.

Според президента на UFI двете институции са успели да повишат нивото на разбиране и оценяване на тази форма на съвременно изкуство – в бизнес и графично отношение.

Международната асоциация на изложбената индустрия – UFI, ще продължи да подкрепя заедно с вас този международен конкурс – категоричен е Том Бейер.

На провелия се от 5 до 11 юни т. г. в дните на Импресия 2006 Десети Международен конкурс за панаирен плакат голямата награда в категорията „Общоимиджов плакат” бе присъдена на Берлинския панаир за „Берлински панаир – всички са тук”. Състезавалите се общо165 плаката от 40 панаирни организации, от 24 държави и 4 континента – Европа, Азия, Южна и Северна Америка, бяха оценявани от жури с участието на изпълнителния директор на UFI – Венсан Жерар, Лили Айгъл - Мeниджър по комуникациите на UFI, проф. Божидар Йонов – ректор на Художествена академия – София и плакатист, Александър Радославов – председател на секцията по графичен дизайн в СБХ и изпълнителен директор на Агенцията за авторски права Иза-арт, Васил Николов – плакатист, и Мария Тодорова – директор “Корпоративни комуникации”, Международен панаир – Пловдив.

„Международен панаир на книгата 2006” на Изложбен център Сараево, Босна и Херцеговина стана носител на голямата награда в категорията „Плакати за конкретни панаирни прояви” на Десетото издание на единствения по рода си в света Международен конкурс за панаирен плакат, провеждано в Пловдив съвместно с UFI.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).