Поредният седмичен доклад за ремонта на улиците е готов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:03 / 04.05.2007
1419
Седмичните отчети и планове на фирмите, извършващи уличните ремонти са:
През настоящата седмица в район „Централен" Консорциум „Инжстрой - Драгиев и ко" - Пловдив е работила по реконструкцията на улица „Крумово" и преасфалтиране на улица „Ат. Каменаров".

През идната седмица фирмата ще работи по реконструкция на ул. „Струма", преасфалтиране на улиците „Едисон", „Върховръх", „Нешо Бончев", „Данаил Юруков", „Лебед", „В. Соколов" и „Т. Икономов". Кръпки ще бъдат полагани по улиците „Ф. Македонски", „Н. Козлев" и „Велико Търново".
По подмяна на паважи и тротоари в района фирма „Драгиев и ко" ООД през настоящата седмица е работила по улиците „Лука Касъров", „Тракийски юнак", „Одрин" и „Загоре", като работата на тези места ще продължи и през предстоящата седмица.

В район „Южен" фирмата „Драгиев и ко"ООД през настоящата седмица е подменяла паваж по улица „К. Геров", а също паваж и тротоари по ул. „Петър Стоев". През следващата седмица фирмата ще работи по същите улици.

Същата фирма в район „Източен" през настоящата седмица е подменяла тротоари на улиците „Богомил", „Ралица" и „Златорог", като работата по „Богомил" и „Златорог" ще продължи и през следващата седмица.

В район „Тракия" фирмата работи по полагането на тротоари по улиците „Юлия Вревска", „Георги Данчов", „Теофан Райнов", „Маестро Г. Атанасов" и „Кап. Марин Маринов". По същите улици (без „Кап. Марин Маринов"), както и по ул. „Димитър Ризов" ще се работи и през идната седмица.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...
Ексклузивно: Не приеха Небет тепе заради некачествено изпълнение!...
След тричасова транспортна блокада: Възстановиха движението през ...
Съединиха двата края на новия Бетонен мост!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).