Повдигнаха обвинения срещу бизнесмена, пребил двама заради забележка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:40 / 19.10.2012
2242
Районна прокуратура - Пловдив е повдигнала обвинение срещу бизнесмена Ангел Личканов за извършено на 16.10.2012 г., при условията на опасен рецидив, хулиганство, отличаващо се с особена дързост и цинизъм, както и за нанесени на същата дата две леки телесни повреди по хулигански подбуди на различни лица. Личканов излежа 7-годишна присъда за рекет на асеновградския бизнесмен Васил Пиронков.

Повод за агресивното поведение и незачитане на обществения ред от обвиняемия било неправилно паркиране от негова страна, за което му била направена забележка от граждани, пострадали впоследствие от действията му.

Обвиняемият е задържан от наблюдаващия прокурор за 72 часа. Същият е осъждан неколкократно.

Най-тежкото наказание, предвидено от Закона така извършените от обвиняемия престъпления, е лишаване от свобода в размер от една до шест години.

Районна прокуратура - гр. Пловдив е внесла в Районен съд - Пловдив искане за вземане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Ангел Личканов. Искането на Районна прокуратура - Пловдив по досъдебното производство ще се разгледа от Районен съд - Пловдив днес в 14,00 часа.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).