Повторни актове за фирми, замърсили почистени пред обектите им територии

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:19 / 08.03.2006
2051
Повторни актове налагат районните администрации на фирми, които отново са замърсили почистени пред обектите им територии, съобщи пресцентърът на община Пловдив.
Актове за установени административни нарушения по смисъла на Наредба 1 са наложени на десетки фирми.
От пресцентъра на общината представят списък с 24-те фирми-замърсители от район “Централен”, на които са наложени повторно наказателни санкции:
“Стоянстрой”ЕООД за обект на бул.”В. Априлов”41; “Билдиксинженеринг” за обект на ул. “Г.Д.Николаев”; “Атанасови”ООД за обект на ул. “Люлебургас”9; “Атанас Цветанов Буров за обект на ул. “Гладстон”12; “Венера Козметикс”ООД за обект на бул. “Марица”130; “Пътинженеринг”ЕООД за обект на бул. “Н.Цанов”7; “Бибов и Ко”ООД за обект на ул. “Г.Груев”6; “Сиенит”ООД за обект на ул. “П.Каравелов”; “Дора Илел”ООД за обект на ул. “Бр.Миладинови”19; “Аримекс”ЕООД за обект на ул. “Янко Сакъзов”1; “Крас”ООД за обект на ул. “Елизар Калев”10; “Оберон Бау” за обект на ул. “Жан Жорес”18; “НДН груп”ООД за обект на ул. “Жан Жорес”16; “Сапи”ЕООД за обект на бул. “Н.Цанов”5; “Ерви”ООД за обект на ул. “Т.Бурмов”4; “Алба-инвест”ООД за обект на ул. “Х. Пиптилев”1; “Дора Илел”ООД за обект на ул. “Елизар Калев”2; “Фолиинвест”ООД за обект на бул. “Н.Цанов”3; “ТНН 79”ЕАД за обект на ул. “Стадион”21; “Билд ЕТ-ГК” за обект на ул. “Лъджене”8; “Христ” за обект на ул.“Княз Черказки”38; “Крас”ООД за обект на ул. “Елизар Калев”12; Никола Антонов Калбурджиев за обект на ул.“Пр. Кузма”20 и “Акрабов”ЕООД за обект на ул. “Ил.Макариополски”9.

По сигнал на комуналната фирма “Еко Глобал” за почистени и повторно замърсени пътни платна и тротоари от фирми, повторни актове в район “Северен” са наложени и на фирмите: “Релекси”; “Билдинг Партнърс” за обект на ул. “Иван Арабаджиев”3; “Язов” за обект“Орибилдинг” на бул. “България”; “ Ади 21”; “Линк – Инженеринг”; “Коев”ООД; “Радиант – Инвест”; “Филтранс”. С предупредителни протоколи са ресторантите “Джоана”, “Ефир”, фирмите “Драгиев и ко”, “Елмарк”ООД и “Ти Ем Еф инвест”ООД.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Разбраха се: Общините Пловдив и "Марица" решиха за транспорта на ...
Съдът в Пловдив пусна срещу 50 000 лева арестувания диригент
Лекарка от Пловдив обясни защо преяждаме и качваме килограми, пос...
Пловдивският университет открива новата академична година
Много големи проблеми с водата в Пловдив от днес
Преподавател в ПУ: Изследователите казват, че са необходими 6 дес...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).