Пожар избухна в Регионалната здравна инспекция в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:16 / 03.07.2013
2920
Пожар избухна в Регионалната здравна инспекция на ул. "Перущица" в Пловдив, съобщи инспектор Георги Кунев от Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението". Огънят е възникнал в 10.30 часа днес в кухненския блок на столовата, който е в отделна постройка от административната част на сградата. Запалила се е електрическа скара, а оттам огънят е отишъл и в аспирацията на кухненския блок.

"Скарата не е била добре почистена от мазнините, а е имало и много натрупани мазнини по решетките на аспиратора, който се е запалил", каза Кунев. 

Причината за пожарa е небрежност при боравене с електрически нагревателен уред. На място са пристигнали три пожарни коли и дежурните екипи са овладели за кратко огъня. Наложило се е хората в кухненския блок и столовата да бъдат евакуирани, но пострадали няма, каза още Кунев. Унищожени са аспираторът в кухненския блок, електрическата скара и са опушени стените на помещението.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).