Познахте ли този любим в миналото ресторант на пловдивчани?

Автор: Цвети Тончева
Коментари (1)
16:41 / 08.06.2024
5191
Снимка от миналото на ресторант "Голям Бунарджик" във Фейсбук разбуни духовете на пловдивчани. Снимката е качена на страницата на Акция "Фото Пловдивъ" от Роксан Роксанов.

Ето част от коментарите, които будят умиление и носталгия.

"Любим ресторант за пловдивчани 70-те докъм 90-те години. Чист въздух, прекрасна гледка към Пловдив, вечер - светлините на града... А какви жабешки бутчета правеха... и бялото вино...  Като добавим и оркестъра на Роби, който създаваше настроение с хубавата, разнообразна музика...  От това заведение вече 30 години ни останаха само спомените...". 

"Аз пък помня краят на 50-те. Оркестърът имаше “хавайска" китара. Свиреха почти до полунощ. Ние живеехме в подножието на Бунарджика и лятно време аз заспивах с музиката. А през деня ходехме за майски бръмбари до върха и обратно. По няколко пъти всеки ден!"

"Семпло, чисто и подредено. Заведение с хубава храна - българска, въздух и панорама. Не се дебелееше, защото повечето ходеха пеша". 

"Уникална пловдивска атмосфера и вече приказка от миналото/преди няколко години с пловдивчани го търсихме и не повярвахме, че го няма, заличен, и следа няма и частен терен!! Бунарджика не е бил частен."

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).