Празнични инициативи на БЧК в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:06 / 15.12.2006
1347
От 11 до 29 декември в социалната приемна на Многофункционалния социален център се предоставят хранителни пакети на социално слаби граждани, безработни, пенсионери и многодетни майки.

Вокална група “Незабрава” към Областен съвет на БЧК по проект “Шанс и за третата възраст” ще посети Дом за хора с умствени увреждания, Дом за стари хора на бул. “Мария Луиза”, Дом за стари хора на ул. “Коматевско шосе” и МБАЛ “Св. Пантелеймон”, където ще изнесе празнична програма.

На бенефициентите на Центъра за домашни грижи ще бъдат предоставени хранителни пакети по време на коледните празници.

Коледна кампания “Деца помагат на деца” на БМЧК – Пловдив. Младите червенокръстци ще зарадват с подаръци и лакомства болните деца от детските отделения на болнични заведения, които ще посрещнат празниците далеч от близките си.

Общинските структури на БЧК в Хисар, Първомай и Калояново ще организират коледни тържества за децата, настанени в социални заведения и ще раздадат подаръци, предоставени от БЧК.

Традиционна коледна акция по безвъзмездно кръводаряване (съвместно с РЦТХ) на 14 декември.

Доброволци от младежката организация на БЧК и 30 деца от социални заведения ще се забавляват на коледно парти в новооткритата боулинг-зала на Новотел Пловдив (27 декември, 11,00 ч.).

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).