Представители на ръководството на БСП на посещение в Пловдивско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:29 / 15.03.2009
872
Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят области Благоевград. В 10.30 часа в с. Коларовo (Петрич) да се състои първа копка за подмяна и рехабилитация на водопроводната мрежа в центъра на селото, в което ще участват министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов и депутатът от ПГ на Коалиция за България Георги Юруков.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят области Пловдив. От 13.00 часа в среща с обществеността в ПУ ще участват министърът на финансите Пламен Орешарски, зам.-министърът на образованието и науката Ваня Добрева и депутатите от ПГ на Коалиция за България Румен Петков, Захари Георгиев, Атанаска Тенева и др.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят области Бургас. В с. Просеник (Руен) от 14.00 часа на среща с обществеността в читалището ще участват депутатът от ПГ на Коалиция за България Иван Славов и др.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).