Представяне на проект „Стратегия на мобилността на пазара на работна сила”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:45 / 09.03.2006
1666
Областна администрация Пловдив и Съюз стопанска инициатива днес ще представят проекта „Стратегия на мобилността на пазара на работна сила в Пловдивска област ”.

Населението на всяка страна е основен фактор, субект на развитието на производството и социалния прогрес на обществото. От неговата численост, демографски и квалификационен състав, ценностна ориентация и мотивация, степен на участие в икономическата дейност зависят в значителна степен динамиката и ефективността на икономическия растеж. Различни за всеки етап са както възможностите на населението за развитие на производството, така и конкретните потребности на производството от работна сила със съответна квалификация. Идеята на Съюз стопанска инициатива е да анализира състоянието на пазара на труд и промените, които предстоят в движението на хора и работна сила. Участие в разработването на проекта са взели представители на академичните среди от СУ, УНСС, Нов български университет, Университет по хранителни технологии-
гр. Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Разбраха се: Общините Пловдив и "Марица" решиха за транспорта на ...
Съдът в Пловдив пусна срещу 50 000 лева арестувания диригент
Лекарка от Пловдив обясни защо преяждаме и качваме килограми, пос...
Пловдивският университет открива новата академична година
Много големи проблеми с водата в Пловдив от днес
Преподавател в ПУ: Изследователите казват, че са необходими 6 дес...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).