Предстоящо за деня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 09.05.2005
1572
Пловдив ще отбележи Денят на Европа с голям концерт на пловдивските деца. Близо 50 състава от всички пловдивски училища ще пеят и танцуват 7 часа на открита сцена. Концертът започва от 11.00 ч. и ще продължи до 18.00 ч. Още за събитието: Със 7-часов детски концерт община Пловдив ще отбележи Деня на Европа.

Днес се открива Международния пролетен панаир в панаирното градче.
Министър-председателят Симеон Сакскобургготски ще открие 25-я Международен пролетен панаир в Пловдив. Посещението на премиера в областния град ще започне със среща с възпитаниците на Пловдивската духовна семинария “Св. Св. Кирил и Методий”. В нея се обучават 120 младежи.

В 11:15 часа, в палата № 6 на Панаирното градче, под егидата на министър Кунева ще се открие Инвестиционен форум “Общините - партньори на бизнеса”.
Министърът на икономиката Милко Ковачев ще участва в инвестиционен форум на тема “Общините - партньор на бизнеса”. Той ще се проведе в палата № 6 на Панаирното градче в Пловдив с начален час – 11:15 ч.

От 13.00 часа министър Христова ще бъде специален гост на представително модно ревю на над 120 модела на облекла и стоки, произведени от 13 специализирани предприятия и кооперации на хора с увреждания.

Министър-председателят Симеон Сакскобургготски ще направи първа копка за изграждането на многоетажен паркинг в панаирния град. Тов ще е първия по рода си паркинг в нашия град.

Следобед премиерът ще открие изнесен офис на областната администрация в Пловдив, който е в сградата на Териториалната данъчна дирекция. Това ще бъде вторият подобен център в града.

Култура
Културен център ТракАрт ще е домакин на две културни мероприятия : “Модно – музикален спектакъл” и изложба – ревю под надсло “Отблизо”. Началото и на двете събития е 13:00ч.

Спорт
Днес започва Международен турнир по тенис за младежи и девойки на кортовете на "Локомотив". Той ще продължи до 15-ти май.

На гребната база днес започва Държавно първенство по гребане. Състезанието ще продължи до 12-ти май.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).