Предстоящо за деня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 29.05.2005
1317
Днес продължават събитията, свързани с 50 годишнината на радио "Пловдив". От 9:30 на гребната база започва детски празник. Ще има много игри и забавления. С песни ще се представят и някои от пловдивските детски градини.

В 10:00 ч. по улиците на Ж.К. Тракия започва спортен турнир.

От 10:30 ч. на площада пред общината ще бъде отслужен молебен за българските медицински сестри в Либия. Организатори са "Коалиция на розата". Ще присъства лидерът на коалицията Христо Бонев.

Oт 11:00 часа в Младежки дом „Спектър” (на „Авксентий Велешки” №20) кандидатите за народни представители от НДСВ Цонко Киров и Валери Цеков ще проведат среща с представители на сдружението „Майки срещу дрогата”. Ще бъде дарен телевизор за нуждите на центъра към сдружението.

Кампанията на "Коалиция за България" в Пловдив започва днес в 9.00 часа в Пловдивския район “Тракия” със символична акция под наслов ”Да направим по-чисти града, страната, политиката и живота си!”. Кандидатите за депутати от листата на 16 МИР - Пловдив начело със Захари Георгиев ще се включат заедно с пловдивчани от района в почистване на междублоковото пространство пред кафе “Грийнланд” до бл. 10.

В 17.00 ч в Пловдив на ул. “Кр. Пастухов” 18 в Голямата къща, зала “Сезони”, ще се проведе сбирка на Форум “Млади професионалисти за Пловдив”. Идеята на новото неформално обединение е да се обърне към своите връстници с покана да участват с гласа си в предстоящите избори. Защо е важен вотът на всеки млад човек, форумците ще докажат с факти и коментари. Девизът на младите професионалисти е “Ние сме важните!”. И допълват - защото бъдещето зависи от нас.

Днес ще бъде определен победителят във футболния турнир за купата на ВМРО.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).