Предстоящо за деня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 31.05.2005
1154
От 10:30 ч. на Гребната база ще се проведе конкурс между ученици от пловдивски училища за най-оригинална детска рисунка на асфалт на тема “Зелени градове”. Най-добрите ще получат награди, а за всички участници ще има грамоти за участие.

От 13:30 часа кандидат-народните представители от НДСВ ще заведат на тържество в лятно кино „Орфей” деца от многодетни семейства и деца от детски дом Мария Луиза. Ще има програма от детска музикална група „Омайниче”, а междувременно клоуни ще веселят децата.

От 16:30 ч. в Пресцентъра на Международния панаир ще се състои среща-разговор на кандидатите за народни представители на Коалиция “За България” в Пловдив Захари Георгиев и Атанас Папаризов със служители и работещи в ПМ-Пловдив, членове на КНСБ, на тема: "Намеренията на Коалиция за България в областта на икономиката и външната политика Ролята на ПМ - Пловдив за развитието на търговско-икономическите контакти".

Днес от 17:30 в Къща "Ламартин", Старинен Пловдив ще бъдат връчени годишните награди на Дружеството на писателите - Пловдив. Организатори на събитието са Дружеството на писателите - Пловдив и Отдел "Култура" на Община Пловдив. Церемонията по връчването на наградите е с участието на поета Георги Константинов и литературния критик Димитър Танев.

Също от 17:30, но в зала “Сезони” на Голямата къща международникът Иван Гайтанджиев ще открои приоритетите на БСП в областта на външната политика на среща с младежи – застъпници на кандидат-депутатите от Коалиция за България.

От 18:00 ч. в Балабановата къща ще се съберат читатели и приятели на издателството на “Про и анти” за среща-разговор с редакторите на изданието.

С тържествена юбилейна сесия Управителният съвет на Пловдивската Търговско-промишлена камара ще отбележи 110 години от създаването на Търговско-индустриалната камара и 15 години от възстановяването й. Събитието е от 18 ч. в Конгресния център на Панаирното градче.

Церемония по награждаването и галаконцерта на лауреатите на Конкурса за оперни певци ПЪЛДИН 2005 ще се състои от 21 часа в Градската концертна зала Пловдив. Захари Георгиев ще връчи наградата на най-добре представилият се в конкурса български изпълнител. Наградата е картина на пловдивски художник.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).