Предстоящо за деня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 09.06.2005
1424
От 14:00 часа в Новотел "Пловдив" ще се проведе форум-сесия по проект "Обществен форум", финансиран от Швейцарската агенция за развитие и сътрудничество. На нея ще се отчетат постигнатите до момента резултати по изпълнението на осемте одобрени и финансирани от ШАРС и район "Северен" проекти.

В 14:30 Нина Чилова съвместно с Милен Велчев ще открият Център за култура и туризъм за Южен централен район в сградата на Областна управа в Пловдив.

В 17.00 ч. ще бъде положен венец на гроба на Христо Г. Данов (в двора на цв. “Св. Богородица”) по случай 150-та годишнина от началото на българското книгоиздаване.

От 17:30 е тазгодишното седмо връчване на Националните награди за принос в българската книжовност “Хр. Г. Данов”. Още по темата: Седмите поредни Националните награди за принос в българската книжовност “Хр. Г. Данов”. Поради валежното време наградите ще бъдат връчени в ресторант "Пълдин".

Също в 17:30, но в в салона на Историческия музей, зала Съединение ще започне драматургичен рецитал „Насаме с Бога” от Агоп Мелконян, в изпълнение на Вартануш Топакбашян и Агоп Мелконян. На представлението ще присъства и Милен Велчев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).