Предстоящо за деня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 15.06.2005
1487
Днес започва тридневната международната конференция CITMO 2005. Конференцията ще продължи до 17 юни и е под патронажа на министъра на отбраната и с подкрепата на Министерството на вътрешните работи и министерството на икономиката у нас. Всичко за конференцията: Международната военна конференция CITMO 2005 ще се проведе в Пловдив.

На редовното си заседание днес от 9:30 съвет по устройство на територията ще разгледа идеен проект за реконструкция на пешеходния подлез при пл. “Съединение”.

От 14:00ч. кандидати за народни представители от ОДС ще проведат обиколка на търговския център на Брезовско шосе. Обиколката ще започне от входа на търговиите.

В 16:00 ч. ще бъдат открити възстановените и оборудвани 4 спортни площадки в район "Северен". Деца от 4-те микрорайона ще премерят сили във футбол на малки вратички и баскетбол на обновената площадка на ул. “Кольо Фичето” (зад офиса на “Евроком”).

В 17:00 кметът Иван Чомаков ще се срещне с френски журналисти в Балабановата къща. Те са в България в контекста на предстоящите парламентарни избори.

От 18:00 часа в пета зала на Дома на техниката членове на Камарата на архитектите, Съюза на архитектите в България, Строителната камара, Гилдията на строителните предприемачи и Камарата на инженерите проектанти ще обсъдят промените в строителния бранш след влизането ни в ЕС. В срещата ще се включат и кандидатите за народни представители от Коалиция за България за Пловдив-град Атанас Папаризов, Тодор Петков и общинските съветници от левицата Николай Радев и Ангел Петров.

От 19 часа на Централния площад в Пловдив ще станат известни десетте най-добри предложения, постъпили за обявения преди месец Национален конкурс за ремикс на българска патриотична, възрожденска или народна песен. Жури от доказани DJ и музикални журналисти ще обяви резултата. Ще участват DJ Baltazar и DJ Jack Rock.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).