Предстоящо за деня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 16.06.2005
1398
Днес от 9:00 в сградата на община Пловдив Милен Велчев (водач на листата на НДСВ) ще подпише меморандум с кмета на Пловдив Иван Чомаков за изграждане на завод за преработка на битови отпадъци.

В 10:00 ч. стартира футболен турнир за купата на Коалиция за България стартира на игрището в Спортното училище в Пловдив.

От 10:30 е срещата с гилдията на строителните предприемачи с Милен Велчев.

В 11:00 ч. в градинката зад аптека №30 на ул.”Солунска” – магазин “Буйко” в район “Западен” ще бъде направена първата копка източноправославния храм “Свети Климент Охридски”. Митрополит Арсений и кметът Чомаков ще дадаъ старт на строителството.

В 11:45 Милен Велчев, Антония Първанова и кандидатите за народни представители от НДСВ в Пловдив ще посетят „Чайка фарма”.

От 12:00ч. кандидати за народни представители от ОДС ще направят обиколка на район “Западен”.

От 12:00ч. в Новотел Пловдив по инициатива на СРС “Подкрепа” ще се проведе среща с учителски синдикат “Подкрепа”. На срещата ще бъде г-н Младен Влашки – кандидат за народен представител от ОДС.

В 13:30 Милен Велчев, Антония Първанова и Валери Цеков от НДСВ ще се срещат с преподаватели на Медицинския университет в аулата на университета.

В 15:30 Милен Велчев, водач на листата на НДСВ, ще открие лъчево отделение в болница „Св. Георги” (ВМИ).

В 16:30 Милен Велчев и Славчо Богоев ще посетят АГ клиника към болница „Св. Георги” (на Пещерско шосе). От 18:00 ч. в Балабановата къща ще се състои премиера на стихосбирката "Остани тази нощ!" от Дамян Дамянов. В книгата е събрана избрана любовна лирика от известния български автор. Организатори на събитието са Общински институт "Старинен Пловдив", Агенция Нитон и г-жа Надежда Захариева. Те канят всички желаещи да посетят премиерата този четвъртък в Балабанова къща, Стария Пловдив.

В 19:30 НДСВ кани гражданите и гостите на Пловдив на спектакъла "Ритъм" в Драматичния театър. Входът за представлението е безплатен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).