Прелезът в Прослав става по-лесно преодолим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:30 / 14.10.2007
2762
Район "Западен" е с потенциал да бъде най-добрата за живеене, подредена, красива и екологично чиста част от Пловдив. И ако не ни бяха сполетели калпави управници през последните 17 години, моят район, нашият район щеше да е перлата в короната на града. С тези думи се обърна към жителите на кв. "Прослав" кандидатът за кмет на район "Западен" от "Коалиция за Пловдив" инж. Иван Атанасов. На площада, за да отбележат Петковден и подкрепят своя кандидат бяха дошли десетки негови близки, приятели и симпатизанти. Хората, които се завръщаха от лозята си също се спираха да опитат от вкусния курбан - за здраве. За успеха на Иван с бюлетина номер 8, нали, уточняваха помежду си те. Оркестър с изпълнения на живо подгряваше настроението, а в извилото се под ритмите му хоро се включиха и кандидати за общински съветници от листата на "Коалиция за Пловдив", както и депутатката от левицата Атанаска Тенева.

Нанесените от досегашната администрация щети могат да бъдат заличени с енергична работа, допълни инж. Атанасов. Можем да променим нещата, но няма да чакам да бъда избран, за да помагам на хората, каза той. По негова инициатива вече се подновява настилката на ж.п. прелеза в "Прослав" - поне майките с детски колички да преминават по-лесно. В програмата си за управление Иван Атанасов е включил и генерално решение за проблемния прелез и още от сега е осигурил властови ресурс за неговото отваряне за автомобили. Благодарни сме му за положените грижи, заяви млада жена с хлапе на ръце, в квартала го познаваме всички и знаем, че Иван Атанасов винаги изпълнява дадената дума.


Виж коментарите (0)

Още по темата (518):
24.01.2009 Юруков: Бареков ми предложи медиен комфорт срещу издигането на олигарх за кмет на Пловдив
31.12.2007 Няма да има досъдебно производство за купуване на гласове в Пловдив
10.12.2007 Захари Георгиев обвини за провала предизборния си щаб
12.11.2007 Йордан Бакалов: 40 са съветниците на СДС в областта
09.11.2007 Отложиха делото на партия "Ред, законност и справедливост"
09.11.2007 34 станаха жалбите срещу изборните резултати
Още новини от Новини от Пловдив:
Капацитет: Печалната истина е, че софиянци бяха повече от пловдив...
В Пловдив откриха Международния технически панаир, нито един мини...
Епидемия! Жена бе блъсната от електрическа тротинетка в Пловдив!
България поема председателството на европейските пътни администра...
Вижте всички кандидати за депутати от Пловдив-град
Родители от Пловдив в безизходица заради безкрайните ремонти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).