Премиера на нова стихосбирка в мол "Галерия Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:52 / 22.10.2012
990
Каква е връзката между банкерството и словото? А между поезия и подарък? На тези и на още много въпроси ще получите отговор, ако посетите премиерата на новата стихосбирка на книжния пазар - "Синя пеперуда" с автор Милка Кьосева. 

Тя е банкер. Тя е динамична, модерна млада дама. Тя е съпруга и майка. Но тя е преди всичко жена и съществото й, изпълнено от всички тези ликове, я подтиква да сподели звука на своите поетични мелодии. Дебютната стихосбирка на г-жа Кьосева не са просто споделени лирични думи родени от душата на жена, а е нещо повече. Ще се убедите разгърнете ли това уникално книжно бижу реализирано от екипа на "Нитон Медия". Естетическите търсения на авторката са я отвели към раждането на лирична поема за чувственост и нежност, красота и страст. Тя ще полети към своите читатели и чрез оригиналната си визия, от която лъха феерия от женствени знаци. Символика откриваме дори в заглавието на изданието: в старогръцките митове често пеперудите са символ на любовта, а в старогръцки език думата "психе" се употребява и за пеперуда, и за душа.

"Синя пеперуда" притежава душа, изпълнена с многост, и това ще й даде уверен полет. А на стартовата писта авторката споделя: "Всяка жена се нуждае от знаците, които да вдигнат духа й и да заявят силата й". 

Милка Кьосева споделя смело тези знаци и го прави с увереност и хъс. С оная неподправена искреност на човек, който може, знае и действа. Тя ви кани на 25 октомври в 18.30 ч. в елегантното пространство на изложбения салон на мол "Галерия Пловдив". Кани ви на празник, на който ще се празнува красотата, силата, свободата, хармонията на женствената природа.

"Синя пеперуда" не е просто стихосбирка, а е подаръчен продукт, който ще зарадва всяка жена с усет за слово и фина естетика.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).