Премиера на стихосбирката "Мост" на Димитър Сандев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:30 / 20.12.2013
1850
В навечерието на Рождество район "Източен" кани на премиера на стихосбирката "Мост" на Димитър Сандев от 15,30 часа днес в читалище "Възраждане", ул. "Стоян Чалъков" 1, Старинен Пловдив. 

Ще помогнем да се роди едно талантливо поетично перо - това на Димитър Сандев. Един човек в зряла възраст, който се осмелява да осветли душевните си вълнения и да им даде шанс да ги усетят повече хора. Стихосбирката му "Мост" ще бъде представена в емблематичното за Стария Пловдив Читалище "Възраждане" с любезното съдействие на хората от неговата управа. 

Събитието е под специалния патронаж и подкрепа на кмета на район "Източен" Петър Петров, който инициира и представянето на книгата. Авторът е социален асистент в проекта "Помощ в дома" и в младите си години е имал плахи литературни опити. За стихосбирката ще говори Елена Диварова, която е автор на предговора.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).