Приключи пролетната обучителна сесия на "Глобални библиотеки"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:07 / 23.07.2012
929
Завърши пролетната сесия от обученията по Програма "Глоб@лни библиотеки - България" в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Обучението започна в началото на месец април и продължи до 21.07.2012 г. Обучени бяха 100 библиотекари от РНБ "Иван Вазов" и библиотеките от общини Марица, Родопи, Асеновград, Карлово, Съединение, Стамболийски, Кричим, Перущица, Първомай, Хисар, Лъки, Брезово, Калояново, Куклен, Раковски, Садово, Сопот и Пловдив, в 14 групи по всичките пет направления от предвидената програма.

Библиотекарите навлязоха в непозната и трудна за тях територия, сякаш в един нов и загадъчен свят, изпълнен с предизвикателства, но и с надежда, че има какво да направят, връщайки се в своите библиотеки, така че да бъдат още по - полезни на своите потребители. С натрупването на новите знания и умения се засили и тяхната увереност, че работят за една полезна обществена кауза.  

Всички обучаващи се говореха с възторг и благодарност за предоставената им възможност да натрупат нови, полезни за работата и за личностното им развитие знания и умения, готови да приложат на практика родилите се по време на обученията идеи.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).