Приватизират ''Градски транспорт'' за не по-малко от 4.8 млн. лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:14 / 02.08.2005
992
Предложената минимална конкурсна цена от 4 милиона и 800 хиляди лева за приватизацията на 67% от активите на общинска фирма Градски транспорт да не се намалява - настоя на пресконференция днес председателят на Надзорния съвет на пловдивската агенция за приватизация Ангел Пописаков. Предложението за раздържавяване на общинския превозвач ще се гледа на утрешната сесия на общинския
съвет. То предвижда депозит за участие в размер на 900 хиляди лева, определено като гаранция, че приватизаторът може да плати 25% от стойността на сделката още при сключването на договора. Пълната сума да се плати да 2 години на 4 равни вноски е записано още в прдекта за решение. Бъдещият собственик на дружеството ще е задължен да не променя дейността му за срок от 10 години, както и да не продава дълготрайни активи до пълното изплащане на цената. В задълженията са записани и минимални инвестици в размер на 9 и половина милиона лева, както и запазване на минимум 350 работни места за срок от 5 години. Информацията е на радио Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).