Призив от кметството на район "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 14.09.2024
2363
Днес ще се проведе кампанията "Да изчистим България заедно". 12- тото издание на инициативата ще се проведе под наслов "Да преобърнем играта!“. Тя е най-мащабната доброволческа инициатива у нас. Целта й е да направи България по-чиста и красива в дългосрочен план.

Сега е моментът да се включим и ние, всеки един от нас да даде своя принос да направим "Тракия" още по-приветлива и чиста! Ако Вие и вашите съседи имате желание, може да се включите според вашите възможности и свободно време в инициативата, като почистите околоблоковото си пространство или се включите в почистване на мястото, определено от районна администрация, а именно зелена площ (сух канал) от бл.1 до бл.99.

Сборен пункт – срещу бл.310 от 10:00 часа. Чували и ръкавици, можете да получите от 08:30 до 17:00 часа днес в сградата на район "Тракия" при охраната. След приключване чувалите следва да бъдат завързани и поставени до контейнерите за битови отпадъци, съобщиха от кметството в "Тракия".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Екшън на Околовръстното, маскирани тръшнаха по очи мъж
Двама министри идват в Пловдив днес
Еленков: Гребната база в Пловдив е едно от малкото места в Българ...
Ексклузивно за Plovdiv24.bg прокурор Анчев: Готова е съдебно-меди...
В Пловдивския панаир показват дронове
Пълна мистерия в пловдивско село, издирват тайнствена жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).