Продължава вдигането на незаконни гаражи и постройки в "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:33 / 24.01.2013
1326
Днес продължава вдигането на незаконни гаражи и постройки в район "Северен", съобщи кметът на района Ральо Ралев. В 9 часа служителите на администрацията и представителите на фирмата, която извършва тази дейност, започнаха с премахването на незаконен бетонен гараж, намиращ се на ул. "Разкопаница", след моста на "Карловско шосе". 

В 11 часа работата продължава по отстраняване на още три незаконни гаражи и един метален навес, намиращи се на ул. "Петър Шилев" в квартал "Захарна фабрика".

"Всички тези временни преместваеми съоръжения са поставени без да са издавани съответните разрешителни от районната администрация за ползване на общинския терен, нямат договорни отношения, което означава, че ползвателите им не заплащат и дължимите такси за ползването им. ", обясни Ралев.

Той е категоричен, че ще бъде безкомпромисен към всеки, който си позволява да ползва общински терени, без да заплаща за това.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...
В Пловдив направиха възстановка на събитията от 1908 г.
Пловдив отбелязва 116 години от обявяването на Независимостта на ...
Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
БМВ излетя от кръстовище в Пловдив - няма ни шофьор, ни номера


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).