Проектират паркинг за 120 коли зад стадион "Христо Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:37 / 18.08.2015
4932
Свободен безплатен паркинг за 120 автомобила предстои да се изгради на ул. "Варшава", точно зад стадион "Христо Ботев". Това съобщи кметът на район "Източен" Николай Чунчуков

По думите му специалистите от неговия екип вече работят по проектирането. По този начин, смята районният кмет, се осигурява възможност на хората вместо по тротоарите да паркират леките си коли на специално обособените за целта места. 

Мястото предстои да бъде разчистено и облагородено, като нито едно от дърветата няма да бъде засегнато от предстоящите дейности, защото точно на тях се разчита да осигуряват естествена сянка през горещите летни месеци.

"В съседство има друг общински терен с къщи, собственост на ОП "Жилфонд". Наскоро бяха премахнати двете последни опасни сгради и това пространство също подлежи на облагородяване", допълни кметът на "Източен" Николай Чунчуков.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Талантливо момиче от Пловдив е сред победителите в националния ко...
Посочиха смущаващ факт покрай трагедията със загиналите край "Гра...
Кметът на Пловдив: За три дни решихме голям проблем
Успешна японска компания инвестира 60 млн. лв. в завод край Пловд...
Изтърбушиха бившия White Bar на Главната
Умъртвиха 900 птици в Пловдивско заради огнище на птичи грип


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).