Прокуратурата започва проверка на общински сделки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:31 / 18.07.2006
1210
В. “Труд - Пловдив” съобщава, че Окръжната прокуратура започва проверка по изказванията на общинския съветник Любен Апостолов за общински сделки. Той цитира продажба на 32 дка земя срещу блок 16 в жр "Тракия". Теренът е оценен на 2,3 млн. лева. Идентичен имот пак в същия квартал върви на два пъти по-висока цена, посочва Апостолов.
Другата проверка е за замяна на частен терен от бившия стадион в "Столипиново" срещу три общински терена на улица "Варшава".

Извън общинските дела, се оказва, че синдикатите не знаели, че “Булгартабак – Пловдив” се продава. Ръководството на Булгартабак холдинг не е дискутирало със синдикатите продажбата на Пловдив-БТ. Имало е неофициални и общи разговори, но среща по конкретната тема - не, съобщи шефът на тютюневия синдикат към Подкрепа Юлий Манойлов.
Нито една значима тютюнева компания не е заявила интерес към пловдивската или старозагорската тютюневи трафика. Поне ние в Подкрепа не сме чули за него, каза още Манойлов.

За Юрий Гагарин-БТ също се шумеше, че го искат няколко фирми, а накрая отиде на Фондовата борса, подкрепи се с пример синдикалистът, пише в днешния си брой в. “Марица”.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).