Прокурор Пламен Пантов встъпи в длъжност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:45 / 09.09.2024
2408
Прокурор Пламен Пантов встъпи в длъжност като заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Пловдив

Днес, 9 септември  2024 г., прокурор Пламен Пантов встъпи в длъжност като заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Пловдив. Това стана на церемония в заседателната зала на прокуратурата, на която присъстваха Петър Петров, районен прокурор, колеги и съдебни служители. Районният прокурор Петър Петров връчи акта за встъпване в длъжност и пожела здраве и професионални успехи на новия заместник-административен ръководител.   

На 14 август 2024 г. Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 160 вр. чл. 168 ал. 3 от Закона за съдебната власт назначи Пламен Пантов за заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Пловдив.

Той е завършил специалността "Право“ в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски“. Работил е като разследващ полицай в ОД  на МВР – Пловдив, бил е прокурор в Районна прокуратура – Пазарджик, а от януари 2024 г. встъпи в длъжност като магистрат в Районна прокуратура – Пловдив.  От днес, 9 септември 2024 г., Пламен Пантов е определен за говорител на Районна прокуратура – Пловдив със заповед на административния ръководител Петър Петров.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълна мистерия в пловдивско село, издирват тайнствена жена
Пловдив се включва в глобално събитие, обединяващо хора от цял св...
Деца намериха портфейл в парк "Белите брези", издирва се собствен...
Шофьорка, убила дете на пешеходна пътека в Пловдив: Признавам се ...
Служителите на Областна администрация Пловдив слязоха от автомоби...
Момиче краде капачки от автомобил, камера засне всичко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).