Просяци и дрогирани тормозят пловдивчани на паркинги на големи търговски центрове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:04 / 13.07.2024
17232
Мургави просяци и дрогирани младежи в почти неадекватно състояние тормозят пловдивчани, които пазаруват в големите търговски центрове на бул. "Санкт Петербург". За това ни сигнализира редовна читателка на Plovdiv24.bg.

По думите на жената, когато им направи забележка да я оставят намира, те стават агресивни и започва канонада от думи срещу нея. Въпреки заплахите, че ще извика охраната или полиция, те не се плашат.

Последната неприятна случка е била в петъчната вечер на 12 юли, когато със семейството си решават да напазаруват по хладно в голяма търговска верига. При излизане млад мъж е тръгнал срещу тях да иска пари и въпреки заплахите, че ще извикат охрана, той не се е махнал, а е станал още по-настоятелен.

Преди това в съседните магазини за техника много често са наблюдавали как мъже от ромски произход обикалят по паркингите и уж указват на шофьорите къде има свободно място, а после настояват "услугата" да им бъде платена.

В предишна случка по обяд към нашата читателка се спуска млад мъж, който тя определено определя като под въздействието на "определени субстанции", който отново е искал пари уж за "хляб".

Жената заостря вниманието на всички да бъдат бдителни, че покрай пазаруването, да не станат жертва най-малкото на кражба.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
Ефективна присъда за шофьора, блъснал фатално заместник-директорк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).