Проведе се традиционният благотворителен коледен базар в ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:37 / 20.12.2012
2583
Бивши и настоящи ученици от
ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Всяка година в навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово учениците от Гимназията по туризъм провеждат свой, също толкова вълнуващ и красив празник, празник на надеждата, човечността и доброто - Традиционния благотворителен коледен базар.

Неговият смисъл е в съпреживяването на празника, в трескавите приготовления на сувенири и лакомства, във веселото суетене около щандовете, във вълненията около елхата, в очакването на сбъднати желания. За да може всеки един възпитаник на Училището да изпита тези чувства, за да се сбъднат нечии мечти, Коледният базар в Гимназията по туризъм е с благотворителна цел.

Затова ученици и учители, целият колектив на Гимназията по туризъм благодари от все сърце на гостите, уважили поканата да се присъединят към празничната магия, завладяла Учебния ресторант на Гимназията.За да почувстват заедно с децата коледния дух, атмосферата на благотворителност, добро и красота, да поощрят старанието на учениците и споделят желанието им Коледа да се превърне наистина в светъл и топъл празник за всички възпитаници на ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров".

А самите гости наистина почувстваха всичко това, срещнаха се със сърцати и талантливи млади хора. Направиха си снимки за спомен с Дядо Коледа и Снежанка и с една истинска коледарска дружина. Осмокласниците-коледари наричаха и благославяха - здраве, мир и берекет за всички! Изпълниха залата с много настроение и емоции. 

Всички присъстващи бяха впечатлени от професионализма и изяществото, вложени в подредените и аранжирани щандове. На изисканите бутикови сладкарски изделия, приготвени от учениците от XI А клас в часовете по практика, биха завидели и професионални сладкари. На изделията на клуб "Карвинг", изработени от ученици от XI Г клас, бе отредено подобаващото им централно място в залата. Самите изделия спокойно може да бъдат произведения на изкуството. Интересът към тях бе огромен и всички се закупиха още в самото начало. 

Коледа е празник за всички! Учениците от ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров"-Пловдив помогнаха това да се случи, тъй като средствата от Коледния благотворителен базар ще бъдат дарени на техни съученици в неравностойно материално положение.

Виж коментарите (0)

Още по темата (197):
28.12.2013 Пловдивски търговец: Пиратките вече се купуват по-малко
24.12.2013 Празничен концерт пред общината, стартира "Коледа си ти!"
18.03.2013 Поръчаха апаратурата за дарението от "Галакси Пропърти Груп"
12.03.2013 Апаратура за новородени за 43 000 лв. ще дари "Галакси Пропърти Груп"
12.03.2013 Ледената пързалка в Пловдив - един добър пример
10.03.2013 Последен работен ден за ледената пързалка на Центъра
Още новини от Новини от Пловдив:
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...
В Пловдив направиха възстановка на събитията от 1908 г.
Пловдив отбелязва 116 години от обявяването на Независимостта на ...
Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
БМВ излетя от кръстовище в Пловдив - няма ни шофьор, ни номера


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).