Провеждат семинар за подобряване на живота на децата в домовете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:52 / 17.11.2010
633
Информационен семинар в рамките на Проект "Сигурен дом - крачка към моя нов живот", ще се проведе днес от 10.00 часа, в конферентната зала на хотел "Севън хилс" - Пловдив. Ще бъдат представени резултатите от реализацията на проекта, както и възможностите за внедряване на модела в други релевантни институции.

Проект "Сигурен дом - крачка към моя нов живот" се реализира в периода 1.10.2009 г. - 1.12. 2010 г. от Фонд за превенция на престъпността - ИГА, в партьорство с Община Пловдив, Дом за деца, лишени от родителска грижа "Рада Киркович" - Пловдив и Сдружение "Център за обучение и услуги". Финансира се от Европейски социален фонд, Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013 г.

Основната му цел е да подобри качеството на живот на децата и младежите, настанени в или напускащи ДДЛРГ "Рада Киркович" - Пловдив чрез преструктуриране на институцията и постигане на качествени промени в нейната дейност.
За участие са поканени представители на институции и представители на ДДЛРГ в региона, които биха могли да внедрят модела или в случай на необходимост да насочат клиенти към вече съществуващите услуги.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Утре правят първа копка на проекта, за който в Пловдив се говори ...
Прокуратурата: Не следва да се изнасят повече данни от разследван...
Тези са кандидатите за депутати на ПП-ДБ в Пловдив
Пускат за движение новия мост над река Марица
"БСП - Обединена левица" регистрира листата си за Пловдив
Къде е фонтанът от кръговото на Водната палата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).