ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Провидент" откри втория си клон за България в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 11.11.2013Коментари (0)7945
©
"Провидент Файненшъл България", част от International Personal Finance (IPF), водещ международен доставчик на потребителски кредити на редица развиващи се пазари в Европа и Мексико, откри втория си офис в България в град Пловдив. IPF започна да оперира в България в началото на месец септември.

Откриването на клона в Пловдив е част от инвестиционна програма от близо 3 милиона паунда (около 7 милиона лева), която компанията обяви за операциите си в България през 2013 г. "Провидент" очаква да постигне национално покритие до месец март 2015 г. и да има около 100 хил. клиенти при достигане на зрялост на пазара.

"За нас е удоволствие да открием втория си клон в България в красив град като Пловдив. Предоставяйки гъвкави и прозрачни продукти, доставяни директно до домовете на нашите клиентите, ние целим да задоволим търсенето на краткосрочни кредити с по-ниска стойност, като поставяме достъпността в основата на решенията ни за отпускане на заем", каза Томаш Чехановски, главен оперативен директор на "Провидент Файненшъл България" по време на събитието по случай откриването на първия офис на компанията в Пловдив.

Първоначално обслужвайки град Пловдив, "Провидент" постепенно ще разшири операциите си до по-малки градове като Пазарджик и Асеновград, които ще бъдат управлявани административно чрез клона в Пловдив. До края на 2013 г. компанията планира да има 30 служители и кредитни консултанти в Пловдив.

"Нашата инвестиция в България е базирана на бизнес модел, който се използва от 130 г. Вярваме, че ключът към нашия успех е решителността ни да бъдем отговорна компания, която се отнася към клиентите си с уважение и разбиране. Клиентите са фокусът на нашия бизнес и ние се стремим да им предоставим продуктите и услугите, от които имат нужда, когато имат нужда от тях", добави Томаш Чехановски.

На откриването присъства и Н.Пр. Джонатан Алън, посланик на Великобритания в България, който каза: 

"Радвам се, че "Провидент" взеха решението да инвестират в България и да отворят офис в П

©
ловдив. Това е дългосрочен ангажимент и аз съм убеден, че благодарение на опита си, високата си бизнес етика и отговорните бизнес практики, Провидент има потенциала да се превърне в един от ключовите британски инвеститори в България."

През следващите месеци "Провидент" възнамерява да разшири дейността си към черноморските градове Бургас и Варна. Компанията очаква да има 12 работещи български клона до март 2015 г. и над 1000 кредитни консултанти и служители в България през следващите 5 години.

"Провидент Файненшъл България" е част от базираната във Великобритания група International Personal Finance (IPF), един от най-големите британски работодатели в Централна и Източна Европа.

IPF е сред най-влиятелните 250 международни компании, търгувани на Лондонската фондова борса. Групата има над 2.5 млн. клиенти и освен в България, има успешен бизнес в Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Литва и Мексико. IPF има над 6300 служители и повече от 28,500 кредитни консултанти на свободна практика.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Софка заминава
Софка заминава
15:22 / 21.09.2024
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в София
България в еврозоната
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: