Провинилите се митничари се върнаха на работа в РМД Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:26 / 15.08.2006
1281
Провинилите се служители на Регионална митническа дирекция Пловдив Петър Богов, Маргарита Нешева и Валери Хрисимов се върнаха на работа. Те бяха в отпуск, поради което бе спряно и производството срещу тях. В скоро време на работното си място ще се върне и Елка Бабева, която е началник на отдел "Фирмен внос". Срещу служителите е образувано наказателно производство по чл.202 от НК.

Специално за Plovdiv24.com началникът на РМД Пловдив г-н Павел Тонев обясни, че служителите не са върнати на работа, тъй като не са били уволнявани. Уточнението е във връзка с публикации в пловдивски всекидневник, както и в интернет информационна агенция. Тонев обясни още, че шефът на Агенция Митници трябва да се произнесе по случаите на провинилите се служители, заловени в злоупотреба с дадените им правомощия. На служителите са отнети всички ръководни права и те в момента не могат да извършват отговорни дейности, като могат да вършат само технически такива, докато се произнесе директорът на Агенция Митници. Според г-н Тонев това ще стане в близките дни.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Огромен резил! Вижте какви са ги вършили арестуваният в Пловдив д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).