Провокират пловдивчани с "Пиеса за вибратора"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:00 / 08.12.2013
1226
Народен театър "Иван Вазов" надниква през ключалката на лекарския кабинет с комедията "В съседната стая... или Пиеса за вибратора". Представлението ще е днес в Градския дом на културата. Награждаваната пиеса проследява истинската история на първия вибратор и вълненията около приложението му с медицински цели. Спектакълът съвсем не е порно, а напротив - умело се движи по ръба на невинността благодарение на режисурата на Валентин Танев. Това е забавната история на д-р Гивингс, който лекува жени със здравословни проблеми. 

Основна е темата за липсата на любов и внимание между партньорите в семейните двойки. Актьорският състав е звезден! На сцената излизат Бойка Велкова - музата на Теодосий Спасов, младият господин "Минута е много" Стефан Спасов, красавицата от "Седем часа разлика" Илиана Лазарова, чаровният Фахрадин Фахрадинов и доайенът Мариус Донкин.

Пиесата с номинация за "Пулицър" се играе с голям успех на Бродуей и получава световна популярност с холивудската екранизация "Хистерия". Билети за комедията "В съседната стая или Пиеса за вибратора" се продават на касата на Драматичен театър Пловдив.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).