Пубери с нагло и арогантно поведение в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:48 / 29.06.2024
4159
Пловдивчанка е останала неприятно изненадана и възмутена от поведението на група тинейджъри. Тя е споделила за преживяното във Фейсбук групата "Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv", видя Plovdiv24.bg.

От разказа й разбираме, че младежите са просили пари, държали се арогантно в ресторант и замеряли конкретните момичета с балони с вода малко по-късно в парка. 

"Здравейте, на 28 юни към 18:30 часа с приятелка бяхме седнали в заведение за бързо хранене на центъра да хапнем. Малко след нас дойдоха група деца на видимо 11,12 години. Те бяха изключително арогантни и досадни. Просеха продължително за пари въпреки че им отказахме веднъж, вдигаха страшно много шум, качваха се по масите,целиха хората с дъвки и т.н. По едно време едно от момчетата ми ритна стола,при което се обърнах и му направих забележка,а то отвърна с думите - “Не ми казвай какво да правя". До нас беше седнало едно момиче от персонала, което очевидно беше в почивка и викна друга колежка да ги изгони. Тръгнаха си и настъпи спокойствие (но не за дълго). С приятелката ми след това отидохме на градската градина,където просто седяхме и си говорехме докато в гърбовете ни не се изстреляха два балона пълни с вода. На пейката имаше телефони и електронни цигари, които бяха подгизнали. Изнервих се изключително много и веднага си изкарах телефона, за да ги снимам, но естествено те тръгнаха да бягат. Едното момче беше 1.40 високо, мургаво, кльощаво със спортен екип,черна чанта през рамо и боядисан в синьо перчем. Другото (което се вижда на клипа) беше поне с една глава по-високо от другото, по-пълно, с черна тениска, черни панталони и светло кафява коса.

Моля, ако някой си разпознае децата да ги научи, как да бъдат хора

(въпреки че съм на принципа,че децата са огледала на родителите си), защото днес може да съм аз и нищо да не им направя, но утре може да е някой друг и да намерите детето си посинено."

Мигновено в групата заваляха коментари:

'"Децата са огледало на родителите си" - Това е ежедневие. В градинката пред блока ни, всеки ден седят келеши на същата възраст. След тях опаковки, празни шишета и т.н. Глобени няма, безнаказаността е навсякъде."

"112 веднага!"

"В градската има камери, има и общинска охрана. В МВР има звено срещу противообществените прояви на децата. Също така точно на 300 метра от там се намира и ОП"Общинска полиция" - долу на партийния дом на партера."

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Младите родители, които дишат райски газ пред бебето си, са от Пл...
Загасиха пожара на Младежкия хълм в Пловдив
Пак има пожар на Младежкия хълм
Бунтът на малките аптеки в Пловдив
Уникални кадри от дрон на Бетонния мост, гледката е като от апока...
69-годишна жена се яви на изпит в МУ-Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).