Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:22 / 20.05.2024
23343
Позиция на представител на автосервиза от материала в Plovdiv24.bg "Шофьорка: Стойте далеч от това място!":

Нямах желание да влизам в обяснителен режим, но след публикациите от некоректен клиент в медиите и социалните мрежи се налага да дам реална информация за случая.

Изпращам снимки на фара, за който тя твърди, че е "поправен" от неин приятел за 10 минути, само със свързване на външна букса. Стойността на фара е много по- малка от това, което тя казва.

Във връзка с другите твърдения, които е засегнала:

Никой не е работил 26 часа, защото работният ден е само 8 часа. Колата е оставена на 13.05.2024г. по обяд и е взета на 14.05.2024г. пак по обяд. Споменала е цена от 581 лв., за което и е издадена фактура с № 3682 /14.05.2024г., с прикрепен касов бон.

От написана фактура се вижда, че към тази цена тя не упоменала - демонтаж фарове и решетка, задни стопове и ремонт. Публикувам и снимка на приемо-предавателния протокол, подписан лично от нея и часа, в който си взема автомобила. От протокола се вижда, че тя няма никакви претенции за ремонта и стойността на същия.

След обиди и заплахи от нейна страна към личността ми, уронване на професионализма ми и че "ще си намеря майстора“, бях принуден да се обърна към органите на реда, за да се спре агресията от нейна страна.

И в заключение, да е жива и здрава, всеки има право на мнение и позиция, но когато те са неоснователни, е чиста злоба и заяждане. 

P.S.: Думите ми могат да бъдат потвърдени от други клиенти на сервиза и от полицаите, присъствали на случката.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).