ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Пълмед": Ще следим изкъсо и ще съдим всеки, който ни клевети
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:54 / 05.07.2024Коментари (22)4868
© Google
Становище на медицински комплекс "Пълмед“ – Пловдив и "Булфарма" във връзка с казуса по изграждането на паркинг пред лечебното заведение:

УМБАЛ "Пълмед“ внася в Общинския съвет на Пловдив подписка в подкрепа на изграждането на обществен паркинг за нуждите на пациенти, здравни служители, студенти и живущи в района. Тя е подписана от над 3000 души, сред които пациенти на лечебното заведение, персонал, както и от живущи в района и жители на града, и расте всеки изминал ден. Подписката е събрана за 5 дни, а подкрепилите я са в пъти повече от подкрепящите подписката на кмета на район "Западен“ г-жа Тони Стойчева, чиято основна кауза е да не се построи паркинг за болните. 

Отново заявяваме, че паркингът ще бъде обществен! Пациентите на болницата, служителите, студентите и живущите в района ще заплащат паркирането на преференциални цени!

Инвестицията по изграждането му за сметка на инвеститора - фирма "Булфарма“, е на стойност над 1 млн. лева, в които са включени проектиране, строително-монтажни дейности, монтиране на бариери и устройства към тях, озеленяване, видеонаблюдение и др. Така новият паркинг ще защити нуждите на обществения, а не на частния интерес. Това е интересът на болните, на хората, които се грижат за тяхното здраве, на студентите и на живущите в района.

Гражданите на Пловдив станаха свидетели на каузата на г-жа Стойчева, която е против изграждането на паркинг от частен инвеститор. Но възможно ли е Община Пловдив да изгражда за своя сметка паркинги при наличието на толкова други проблемни и много по-приоритетни за решаване проблеми за града? Независимо кой ще изгради този паркинг, той ще служи за една и съща цел. Нуждата от изграждането му се обуславя от факта, че в момента болните и служителите на болницата паркират на улиците около "Пълмед“ и с това затрудняват движението и паркирането на живущите в района.

Питаме се обаче как може един съвременен политик, за какъвто г-жа Стойчева претендира, че е, да бъде против изграждането на паркинг пред една от най-големите болници в страната, само защото тя е частна?

Надяваме се изграждането на паркинга да не поражда повече полемики или диспути, а да остане кауза само в главата на г-жа Стойчева. На подкрепените от нея протести, съставляващи 30-40 души, присъстват нейни предизборни агитатори и служители на районната община, които категорично не отразяват общественото мнение. Протестните действия се провеждат извън законово определеното за това място, навлизат в територията на лечебното заведение като затрудняват придвиждавенето на болните до и от него. За това разполагаме освен с видео материали, но и с входирани жалби от пациенти, чиито права за достъп до здравни услуги са били нарушени.

Призоваваме г-жа Стойчева и всички, които искат да изразяват мнението си, да го направят, спазвайки закона. 

УМБАЛ "Пълмед" ще следи за всяка медийна изява във връзка с изграждането на паркинга и ще завежда искове в съда срещу всеки, който клевети и изрича лъжливи твърдения срещу лечебното заведение.


Още по темата: общо новини по темата: 16
29.06.2024 »
28.06.2024 »
27.06.2024 »
22.06.2024 »
21.06.2024 »
19.06.2024 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Заради експертите в тази болница, баща ми си отиде без шанс за лечение. Влезна ходещ, излезна на носилка. Взеха парите и го изписаха със смешна рецепта. Дори изследванията им за раковото заболяване бяха непълни и не струващи, което забави с още повече лечението му(за което така и не му стигна времето, защото загубихме там ценно време, защото видиш ли трябваше да ни изцедат до дупка). Ако можех, щях да ви срина, но няма как да се боря срещу мафията. Всяка нощ заспивам със спомените от времето, в което баща ми прекара там и реакциите на лекарите от нормалните болници след това.... Ка не ви е срам!!!!! Съвест нямате ли?
+1
 
 
никога не съм я харесвал тази болница,веднъж ме изпратиха там с препоръки и веднага- ти си за операция заради дискова херния-утре те режем-имаше 20 човека пред кабинета и всички бяха за операция според светилото вътре-лекувах се с озон другаде-жив и здрав съм си минаха 3-4 години хернията си е там,но нямам проблем
+1
 
 
Мошенници...покрай здравната каса убиха баща ми
+1
 
 
Още ли работят с дарения господата измамници
+2
 
 
Тя кметицата ,че е проста селска истерична жена е факт! Търси си горката повишаване на харесването , а подкрепящите и са борещи и те за оцеляване на хранилката .. И оБщото е че всички тия са хем прости а и нагли! Но и вие не сте прави и сте алчни. За мен трябва разширение СПЕШНО на ПЕЩЕРСКО!
+2
 
 
До сега бяхме редовни "клиенти" заради детското спешно основно. Мисля че приключихме с тази болница.
+4
 
 
Изграждането на паркинг там след време ще спре разширяването на Пещерско шосе.
-1
 
 
Тона инфлуенсърката ....за пръв път виждам кмет да протестира в повереното му кметство ! Ама така е като друго не можеш протестираш ! Района е ЛЕШ ! Изключително нагла и жалка женица!Само да вметна ,че зора на Стойна Стойчева от ПП е ,че живее срещу Пълмед в апартамент без гараж и няма къде да паркира ! С цялото си нахалство иска да си направи паркинг пред тях с нашите пари и да паркира безплатно !
0
 
 
В гроба да си ги носиш всички пари мишок нещастен...
+4
 
 
Никога не бих отишъл или препоръчал тази "болница"!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Лято 2024
Първа лига, сезон 2024/2025
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: