Пълнят дупки в центъра по маршрута на градския транспорт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:12 / 08.04.2010
1977
Отстраняването на пътните неравности или иначе казано - на дупките, в район "Централен" ще започне от булевардите и улиците, по които минават линиите на градския транспорт.

"Обявила съм конкурсите, ще започнем асфалтирането към края на април. Поради техническа грешка, от общината не ни преведоха навреме парите от гаражите, които можем да харчим за ремонтите. Затова позакъсняхме тази пролет, но поетапно ще стегнем всички улици", съобщи кметът Райна Петрова за Plovdiv24.bg.

220 хиляди лева са предвидените приходи от гаражи и по-голямата част от тях ще отидат за пътната инфраструктура. Заделени са средства и за анти-паркинг колчета, които да препречват спирането на колите по тротоарите. Ще завърши изграждането на джобовете, които ще приберат и последните контейнери за смет в зона извън платното за движение.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
"БСП - Обединена левица" регистрира листата си за Пловдив
Къде е фонтанът от кръговото на Водната палата?
Верижна катастрофа на надлез "Родопи" в Пловдив
Болница в Пловдив предупреди: Важно е да се прави разлика между н...
Костадин Димитров: Влизаме в предизборната кампания, за да гарант...
ГЕРБ-СДС обяви официално имената на всички кандидат-депутати от П...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).