Путин и Брюксел гледат комедия за лалугер след пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:44 / 28.09.2012
1263
С моноспектакъла "Лалугер" на Николай Урумов се закрива сезонът на комедиите в лятно кино "Орфей" на 29 септември от 19 часа. Представлението, което обра редица престижни театрални награди, идва в Пловдив, преди да бъде представено в Европарламента в Брюксел и пред Владимир Путин в Москва през есента. 

Покрай горещата тема за евросубсидиите Николай Урумов споделя много пиперливи и забавни истини за бита на българите. Героят му е дошъл в София по специално поръчение на брат си, за да донесе готови документи по европроекти. Големият проблем обаче е един защитен вид лалугер, който се е заселил точно във фамилната им земя и пречи да се одобри проекта. Ето защо Дянко Лалугера е на гарата и чака брат си, който е "голям човек и работи в министерството". И ще разкаже едни много важни неща - като например истината за лалугера и огромната му разлика с къртицата. 

Времето ще е благосклонно към любителите на театъра на открито в събота, а билети вече се продават на промоционална цена на касата на кино "Орфей" и в Билетен център пред Общината.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).